Jäsenyys

JÄSENEKSI?

Oulun Palveluskoirayhdistyksen jäseneksi anotaan erillisellä lomakkeella.
–> JÄSENANOMUSLOMAKE

TOIMINTAOHJEET:
1) Maksa jäsenmaksu ja liittymismaksu opkyn tilille (maksutiedot löytyy yltä)
2) Ota maksun arkistointitunnus talteen
3) Täytä jäsenanomuslomake huolellisesti ja liitä maksun arkistointitunnus sille osoitettuun kenttään
4) Jäsensihteeri toimittaa anomuksesi OPKYn hallitukselle ja vahvistaa jäsenyytesi astuneen voimaan seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen

Kaikki jäsenanomukset menevät hallituksen kokouksen hyväksynnän kautta, eli uuden jäsenanomuksen tultua sisään se käsitellään seuraavassa kokouksessa ja hallituksen jäsenten yksimielisen hyväksynnän jälkeen jäsenyys astuu voimaan. Mikäli jäsenyyttä ei jostain syystä voida vahvistaa, OPKY palauttaa rahat hakijalle.

Mikäli sinulla on kysyttävää, laita viestiä jasensihteeri.opky @ gmail.com

TALKOOKORTTISÄÄNNÖT

Talkookorttiin mahtuu 6 merkintää. Merkintöjä saa kaikenlaisesta talkoilemisesta yhdistyksen hyväksi: 1-4 tuntia = 1 merkintä

Merkintöjä talkookorttiin saa esimerkiksi koulutusten vetämisestä, talkoilusta kokeissa, tapahtumissa ja näyttelyissä, Tassutörmällä kunnostustöistä, johtokuntatyöskentelystä jne.

Merkintöjä voidaan myöntää esimerkiksi seuraavan mukaan:
Täysi kortti = koetoimitsija, ratamestari tai päivän koulutuksen pitäminen
4 merkintää = kanttiini (– sis. ruuanlaitto + eväät)
3 merkintää = esineruudun ratamestari (rakennus ja avustaminen), vastuullinen tapahtumatalkoilu (aikaperusteinen)
2 merkintää = nurmikon leikkaus/kenttä, kanttiini
1 merkintä = koulutuksen vetäminen, voittajaluokan jäljenteko, kunnostus- ja pihatyöt (aikaperusteinen), tapahtumatalkoilu (aikaperusteinen), kokeen kenttätoimihenkilö (ampuja, henkilöryhmä) – kenttätoimihenkilöt rakentavat kentän ja huolehtivat kaikki koetoimitsijan määräämät tehtävät kentällä kokeen aikana ja sen päätyttyä (siivous).

Kokeissa on mahdollisuus päästä harjoittelemaan vastuupestejä, ota rohkeasti yhteyttä koetoimitsijaan.

Täysi kortti (6 merkintää) oikeuttaa johonkin seuraavista (kortti luovutettava maksun yhteydessä):
* etuajo-oikeus kurssille + ilmainen kurssi (maks. 70 euron arvosta) -> yli menevä osuus maksetaan joko rahassa tai toisella talkookortilla
* polttoainetta 30 eurolla kuittia vastaan
* ilmainen kokeeseen osallistuminen (50 euron arvoinen)

Kortin käyttämisen takaraja on 5 vuotta.

Kortin saa hallituksen jäseneltä tai talkoopaikalta, kortti ei ole henkilökohtainen, mutta se on käytettävä perheensisäisesti.
Korttiin otetaan talkootyöpaikalla hallituksen jäsenen/koetoimitsijan allekirjoitus, talkoomerkintöjä ei saa takautuvasti, joten pidä talkookorttisi ajan tasalla.

JÄSENMAKSUT VUONNA 2023

Varsinainen jäsen 40€, perhejäsen 15€, uuden jäsenen kirjausmaksu 10€ (peritään ensimmäisen jäsenmaksun yhteydessä).

Jäsenmaksun eräpäivä on 31.03.2023
OPKYn tilinumero: FI18 5741 4020 0204 39
Viite: 7100

JÄSENEDUT

OPKY:n jäsenenä olet oikeutettu suureen määrään hienoja etuja!

 • Jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan kaikkeen OPKY:n toimintaan
 • Jäsenenä olet oikeutetty Tassutörmän vapaaseen käyttöön, kun kentällä ei ole OPKY:n omaa ohjattua toimintaa tai tiloja ole vuokrattu
 • OPKY suuntaa lähes kaikki koulutukset ensisijaisesti vain jäsenille
 • jäsenenä saat ensimmäisenä kuulla tapahtumistamme/koulutuksistamme/tms.
 • jäsenenä saat kunnian edustaa seuraamme palvelukoirakokeissa.
 • jäsenenä olet osa aktiivista harrastusporukkaamme
 • OPKY tukee jäseniään maksamalla kurssimaksun, jos jäsen haluaa kouluttautua pk-lajien koulutusohjaajaksi/tuomariksi/koetoimitsijaksi ja sitoutuu toimimaan OPKY:ssä (tarvitaan hallituksen puolto kurssille)
 • Jos jäsen edustaa OPKY:ä arvokisoissa (SPKL SM – kesä-/talvilajit), hän voi hakea kilpailumaksun palauttamista. Jäsenellä tulee olla edelliseltä tai kuluvalta kaudelta täysi talkookortti (kortti voi olla jo käytetty yhdistyksen tapahtumassa). Kilpailumaksu palautetaan johtokunnan erillisellä päätöksellä. Avustushakemukset lähetetään sihteerin sähköpostiin (sihteeri.opky @ gmail.com). MM-kisojen tukihakemus tehdään ennen kisamatkaa.
 • Kiimingin Huttukylässä sijaitseva koiraväen keskus Tassutörmä on jäsenten vapaassa käytössä silloin kun siellä ei ole OPKY:n omaa ohjattua toimintaa tai tiloja ei ole vuokrattu.
 • Isolle tottelevaisuuskentälle saa valot kenttärakennuksen keittiöhuoneessa olevasta ajastinsäätimestä (keittiön seinässä huoneen oikeassa takanurkassa).
 • jäsenenä ja talkookortilla olet etusijalla koulutuksiimme. Yhdistyksen tapahtumissa tehdystä talkootyöstä saa merkintöjä talkoolaiskorttiin ja täydellä kortilla saa hyviä etuja.